Перша зустріч представників Програми ООН

  • 441

Вчора, 10.02.2020 року, на базі Новенської початкової  школи відбулася перша зустріч представників Програми ООН із відновлення та розбудови миру з Компонентом “Громадська безпека та соціальна згуртованість”  із представниками місцевої влади,  освіти , культури та громадськими активістами, які мають намір  реалізувати ініціативи спрямовані на покращення умов громадської безпеки та соціальної згуртованості.

Однією із запланованих активностей є створення на базі Новенської ОТГ  робочої груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості. Метою створення та функціювання цієї робочої групи є об’єднання зусиль громадськості, представників органів державної влади та місцевого самоврядування для виявлення, обговорення та пошуку шляхів вирішення проблем та усунення факторів, що негативно впливають на стан безпеки на території громади.

Робоча група також є публічною платформою для звітування  ініціативних груп ,громадських організацій, поліції, представників влади та інших зацікавлених осіб перед громадою, тут створюються умови для діалогу та комунікацій всіх учасників процесу.

Корисні посилання