Щодо квартирного обліку

  • 370

Документи на перереєстрацію квартирного обліку

  Виконавчий комітет Новенської сільської ради , відповідно до п. 25 та п. 25-1                 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» затверджені Постановою ради міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11 грудня 1984 року № 470, (із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 365 (365-2011-п) від 06.04.2011), щороку в період з 1 жовтня по 31 грудня проводить перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані.
     Дані, отримані від громадян в процесі перереєстрації, є основою для формування та занесення інформації до Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов будуть сприяти налагоджуванню чіткого і прозорого обліку таких громадян.

  Перереєстрація осіб, що перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Новенської сільської ради здійснюється до 31 грудня 2020 року на підставі особисто наданих громадянами наступних документів:

 

  • Довідки про склад сім’ї та з місця реєстрації;
  • Ксерокопії свідоцтва про шлюб/розірвання шлюбу, народження дітей,  

                     смерть (за наявності змін з останньої перереєстрації);

  • Ксерокопії ідентифікаційних кодів усіх членів сім’ї (за наявності)
  • Ксерокопії паспортів усіх дорослих членів сім’ї;
  • документів, що підтверджують право на пільги (при наявності оригіналу);
  • Інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотеки, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо суб’єкта;
  • Ксерокопії свідоцтва на право власності, техпаспорту на житло по місцю реєстрації та проживання;
  • Копії договору найму житла (у разі наявності такого житла).

 

Прийом документів проводиться щодня в Новенській сільській раді .

Дні прийому (крім вихідних та святкових днів):

понеділок – пятнеця  з 8.00 до 16.00

 Документ можно надіслати поштою за адресою: с-ще Нове вул. Продольна, №1, Мелітопольський район , Запорізька область , 72380. Довідки за телефон-0985116169

 

   Громадяни, які, станом до 31.12.2020 р., не пройдуть перереєстрацію квартирного обліку, до Єдиного державного реєстру внесені не будуть, та відповідно до Житлового Кодексу України, не вважатимуться такими, що потребують покращення житлових умов, тому будуть зняті з квартирного обліку.

Фото без опису

 

Корисні посилання