Центр зайнятості інформує

  • 719

Жіночі перспективи на ринку праці

Щорічно протягом квітня Мелітопольський міськрайонний центр зайнятості приєднується до загальнообласної акції «Місячник зайнятості жінок». Цього року Акція проходила з урахуванням обмежень, пов’язаних із карантинними заходами, спричиненими COVID-19.

Протягом квітня фахівцями центру зайнятості організовані групові заходи для безробітної категорії населення, серед яких значний відсоток складають жінки. У звітному періоді проведено низку тематичних онлайн-вебінарів із розширення професійних горизонтів жінок. До дистанційних зустрічей приєднувалися і соціальні партнери центру зайнятості.

Загалом, протягом квітня за сприяння центру зайнятості були працевлаштовані 53 жінки. Дві клієнтки центру зайнятості пройшли стажування з подальшим працевлаштуванням. П’ять жінок були залучені до участі у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру.

Нагадуємо, що інформацію про актуальні пропозиції на місцевому ринку праці можна отримати на офіційному веб-сайті служби зайнятості zap.dcz.gov.ua, на офіційній сторінці міськрайонного центру зайнятості у мережі facebook. Також, за номерами телефонів (0619) 44 05 13, (06192) 5 10 37, або у секторі рекрутингу міськрайонного центру зайнятості за номером 096 19 19 474.

Фото без опису

Корисні посилання