Центр зайнятості інформує

  • 487

Послуги рекрутингу: якісно, оперативно, надійно!

Вже більше трьох років фахівці Мелітопольського міськрайнного центру зайнятості надають роботодавцям та шукачам роботи послуги з підбору персоналу по типу рекрутингу.

Варто уваги, що люди, які не перебувають на обліку, теж користуються  інформацією  фахівців з рекрутингу, охоче погоджуються на співбесіду з роботодавцем та успішно працевлаштовуються.

Підприємства Мелітополя та Мелітопольського району для забезпечення якісної роботи постійно потребують кадри. І дуже важливо, щоб вакантні посади заповнювались оперативно, а нові  працівники відповідали всім вимогам роботодавця.

Рекрутер у службі зайнятості здійснює підбір працівників, аналізуючи професійно-кваліфікаційних склад безробітних, використовує інтернет-сайти пошуку роботи, звіти 4-ПН щодо професійного складу працівників, які вивільнятимуться тощо.

Основні переваги метода рекрутингу для роботодавців:

- роботодавець не витрачає час на підбір кандидатів, тому що попередня співбесіда за вимогами роботодавця проводиться рекрутерами;

- не потрібно витрачати кошти, адже подібна послуга надається в центрах зайнятості на безкоштовній основі;

- роботодавцю не обов’язково розміщувати свої вакансії на платних ресурсах, адже він може скористатися онлайн-сервісами та ресурсами служби зайнятості;

- роботодавцю не обов’язково мати в штаті менеджера з підбору персоналу при умові співпраці з центром зайнятості.

Звертайтесь зі своїми питаннями, надсилайте резюме або запити на підбір персоналу. Наші фахівці завжди готові допомогти!

Для зв’язку з нами використовуйте електронну пошту mgcz_rekrut@i.ua  контактний номер телефону 096 19 19 474, або знаходьте нас у facebook

https://www.facebook.com/Мелітопольський-міськрайонний-центр-зайнятості-872299192862419 та

https://www.facebook.com/profile.php?id=100042150798012

Фото без опису

 

Корисні посилання