Методичні зустрічі для професійного зростання

  • 805

 

 

У рамках атестаційного періоду педагогічних працівників на базі Данило-Іванівської гімназії відбулися методичні зустрічі, які об'єднали для професійного спілкування вчителів початкових класів та вчителів фізичної культури Новенської громади.

14 грудня вчителем початкових класів Світланою Діденко проведено відкритий урок з українського читання в 1 класі. Під час захоплюючої космічної подорожі учні ознайомилися зі звуками (д), (д’), позначенням їх буквою д, Д, працювали над літературною вимовою слів із дзвінкими приголосними (д), (д’) у зіставленням з (т), (т’), читанням складів і слів із буквою д.

17 грудня вчитель фізичної культури Андрій Єременко запросив колег на відкритий урок з гімнастики у 7 класі, під час якого учні відпрацьовували акробатичні вправи, стрибки зі скакалкою, вправи з фітнес-резинками, змагалися у гімнастичній естафеті. Вчителі фізичної культури відвідали сучасний спортивний майданчик у селі Данило-Іванівка та обговорили перспективи проведення спортивних змагань серед учнівських команд закладів освіти в 2022 році.

Під час методичних заходів Діденко С.М. та Єременко А.М. продемонстрували, що урок – це їх творча майстерня, в якій народжуються нові ідеї й задуми для покращення освітнього процесу.

Варто зауважити, що такі обміни досвідом у межах громади дозволяють педагогам активно впроваджувати новітні технології, давати належну оцінку власної роботи, а головне – рухатись вперед, шукаючи нові форми і методи в освітньому процесі.

Фото без опису

 

 

Корисні посилання