Оголошується конкурс на створення офіційної символіки (герба та прапора) Новенської сільської ради

  • 382

З метою збереження історичної та культурної спадщини, формування у мешканців Новенської сільської ради почуття патріотизму, поваги, любові до рідного краю та національної свідомості, вшанування народних традицій Новенська сільська рада оголошує конкурс на розроблення офіційної символіки - герба та прапора Новенської сільської ради.

До участі у конкурсі запрошуються мешканці Новенської територіальної громади. Учасники можуть подати як одну, так і декілька конкурсних робіт у різних номінаціях.

Вимоги до ескізу герба та прапора сільської ради

Герб сільської ради

- Ескіз герба Новенської сільської ради повинен бути виконаний в електронному вигляді у форматі JPEG (*jpg).

-  Робота має бути виконана в кольорі за допомогою графічних редакторів. Ескіз герба повинен відображати характерні особливості населених пунктів сільської ради, містити малюнки або знаки, що здатні передати унікальність та ідентифікувати Новенську сільську раду серед інших сільських рад.

 

Прапор сільської ради

- Ескіз прапора Новенської сільської ради повинен бути виконаний в електронному вигляді у форматі JPEG (*jpg).

- Робота має бути виконана в кольорі за допомогою графічних редакторів.

На ескізі прапора має бути розміщений герб або його елементи, інші символи. Співвідношення сторін прапора має становити 2:3.

 

 На конкурс зі створення ескізу герба та прапора сільської ради учасник подає (надсилає) наступні документи:

- заявку на участь у конкурсі (зразок додається);

- кольорове зображення герба територіальної громади (в електронному вигляді у форматі JPEG (*jpg) з розширенням не менше 600 dpi);

- короткий опис герба із зазначенням значення зображених елементів, символів (на аркуші паперу формату А4 або в електронному вигляді у форматі doc, docx);

- кольорове зображення прапора сільської ради (в електронному вигляді у форматі JPEG (*jpg) з розширенням не менше 600 dpi);

- короткий опис прапора із зазначенням значення його кольорової гамми та зображених на ньому елементів і символів (на аркуші паперу формату А4 або в електронному вигляді у форматі doc, docx).

 

Конкурсні роботи подаються або надсилаються поштою до виконавчого комітету Новенської сільської ради на адресу: вулиця Продольна,1, с-ще Нове Мелітопольського р–ну, Запорізької обл., 72380

 Конкурсні роботи, що подаються в електронному вигляді, надсилаються на електронну скриньку noven-sovet@ukr.net з поміткою у назві теми листа «Герб та прапор Новенської сільської ради»

Термін подачі заявок - до 17 лютого 2022 року.

Переможці у конкурсі на кращий ескіз герба і прапора Новенської сільської ради одержать диплом і цінний подарунок.

ЗАЯВКА НА КОНКУРС-https://rada.info/upload/users_files/20523800/1928fadabd8b91d9e1cb23c01fd2a65d.docx

 

 


Фото без опису

Корисні посилання