ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА-2023» – «БЛАГОДІЙНІСТЬ НА ЗАХИСТІ УКРАЇНИ»

  • 21

 

Фото без опису

Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України». Понад півтора року ми живемо в умовах повномасштабної війни. Всі українці з різних областей та з-за кордону об’єдналися задля допомоги один одному в боротьбі зі спільним ворогом.

Чимало нових викликів у всіх сферах життєдіяльності нашої країни закриваються силами волонтерів, благодійників, доброчинців та усіх небайдужих громадян як в Україні, так і за кордоном.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу задля вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року. Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

Оргкомітетом Національного конкурсу «Благодійна Україна-2023» було прийнято рішення приймати заявки в 21 колективних, 3 індивідуальні та 3 спеціальні конкурсні номінації.

Переможець буде оголошений на церемонії нагородження, що відбудеться в червні 2024 року у Києві.  Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» – диплом та унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть  друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами.

Кінцевий термін подачі заявок – 30 квітня 2024 року (включно). Заявку можна завантажити на сайті: https://blagoukraine.org/news/blago_konkyrs_2023-1980.html. Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: konkurs@blagoukraine.org . До неї також доцільно додати фотографії (не більше 5 шт.), лінки на інформацію про благодійну чи волонтерську діяльність учасника конкурсу, що розміщена в інтернеті, публікації, відгуки, рекомендації, фінансові звіти тощо, які краще характеризують діяльність учасника конкурсу. Для благодійних фондів, організацій та громадських організацій фінансовий річний звіт є обов’язковою умовою участі у конкурсі (ви можете надіслати звіт разом з заявкою на електронну адресу конкурсу, або ж надати посилання на звіт на вашому сайті).

Додаткову інформацію про конкурс при потребі можна отримати за:

телефоном: 067-164-04-11 (в робочі дні та години),

e-mail: konkurs@blagoukraine.org;офіційні ;

сайти конкурсу:http://vboabu.org.ua/, http://blagoukraine.org/;

фб.: https://www.facebook.com/BlagodijnaUkraina.

Корисні посилання