15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав

  • 96

Шановні земляки!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав. Традиційно, в цей день ми вшановуємо пам'ять полеглих наших співвітчизників, які виконували свій «інтернаціональних борг» в чужих країнах, за тисячі кілометрів від рідного дому, висловлюємо щиру вдячність тим, хто  сьогодні поруч з нами. 

З особливим болем ми згадуємо десятирічну афганську війну. Через імперську політику радянського союзу тисячі молодих недосвідчених хлопців опинилися в жорстких пекельних умовах на чужині. Багато з них віддали своє життя, багато стали інвалідами, і майже кожен отримав невиліковну психологічну травму, яка стала невід’ємною частиною післявоєнного життя.

Сьогодні більшість учасників бойових дій на територіях інших держав, які проживають в нашій державі, активно захищають Україну від російської навали. Бойовий досвід афганської війни, поняття дружби і бойового братерства, любові до рідної країни вони успішно використовують у цій війні. Але тепер вони чітко розуміють за що воюють, хто ворог і чого ми прагнемо. Ця війна справедлива, ми захищаємо свою землю і правда за нами!

Від усієї Новенської громади вітаємо усіх учасників бойових дій з визначною датою і бажаємо міцного здоров’я, витримки, здобутків на полі бою і якнайшвидше повернутися до рідного дому з Перемогою! Ми віримо у вас, пишаємося вами і чекаємо на вас!

Фото без опису

Корисні посилання