«Укренерго» починає нову комплексну програму з навчання та працевлаштування ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей «Разом»

  • 58

Фото без опису

«Укренерго» починає нову комплексну програму з навчання та працевлаштування ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей «Разом».   
           
Програма дасть можливість освоїти нову професію «з нуля» та стати професійними електромонтерами/електромонтерками з обслуговування підстанцій. НЕК «Укренерго» впроваджує цю освітню ініціатив спільно з Український ветеранський фонд , Veteran Hub , Lobby X  та ITC - Israel Trauma Coalition для швидкої адаптації ветеранів до нових цивільних професій та підтримки їх близьких.

Програма створена для людей, які не мають наразі навичок та знань для побудови кар’єри в енергетичному секторі, проте бачать свої перспективи саме у цій галузі.

Окремо звертаємо увагу, що для участі в програмі не ставляться вимоги до профільної освіти, нинішніх знань з питань енергетики, досвіду роботи, віку чи статі. Головне – мати бажання навчатися та працювати.

Заявки приймаються до 08.05.2024 року, початок навчання вже у травні.

Більше деталей програми на офіційному сайті Компанії  https://ua.energy/together.html 
Та анкета учасника за посиланням Анкета для участі у програмі навчання і працевлаштування "РАЗОМ" до НЕК "Укренерго" (google.com) 
Посилання на офіційну сторінку Компанії в FB
https://www.facebook.com/share/aqzpD2v3XH6dZU4T/?mibextid=WC7FNe 

Корисні посилання