Зі святом 1 вересня!

  • 36

Фото без опису

Дорогі освітяни, діти, батьки!

Щиро вітаю всіх вас із традиційним вересневим святом - Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України.

Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити.  Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. 

Загальновідомо, що знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні нам для будівництва держави та нашого мирного майбутнього. 

Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, а батьків – гордістю за своїх дітей. 

Отже, з нагоди Дня знань вітаю усіх з початком навчального року. Бажаю міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань під мирним небом! 

Зі святом 1 вересня! 

Начальниця
Новенської сільської 
військової адміністрації                                  Людмила ШЛЯХТІНА

Корисні посилання